Grup Farmadandal

Consells per a unes cames sense cel·lulitis

 

  1. Exfolieu bé la pell abans d’aplicar l’anticel·lulitic ja que així penetrarà millor dins a les capes de la pell i serà més efectiu. Es recomana l’ús d’1 a 2 cops per setmana depenent del tipus de pell.

 exfoliant

Us recomanem especialment l’exfoliant corporal de farigola de Sència cosmètics, un exfoliant suau en crema elaborat amb productes naturals que manté l’equilibri hidrolipídic, millora la hidratació i l’elasticitat;  a més conté farigola que té importants propietats antisèptiques. Un bàsic en la teva cura corporal.

 

  1. Trieu un bon anticel·lulitic, a la farmàcia disposem de productes de molta qualitat i que estan testats dermatológicamente. Podem reforçar la seva acció afegint unes gotes d’olis essencials ja sigui un oli essencial sol o en sinèrgia (diferents olis).

 

CELU

Us recomanem els anticel·lulítics de Singuladerm, tenen una gran concentració de components actius ( Silusyne™: – 3 cm de contorn de natges, Liporeductyl: +21% de uniformitat de la pell , Legseryl: -50% de permeabilitat vascular ) i a més tenen una absorció molt ràpida.  Recordeu llegir bé com l’heu d’aplicar per aconseguir un resultat òptim.

Si a més afegim al nostre anticel·lulític un oli essencial com el cedre, l’aranja, o una sinèrgia detox en multiplicarem els efectes. Us recomanem els de laboratoris Pranarom ja que estan bioquímicament quimiotipats i són 100% purs.

 

  1. Reforceu l’acció de l’anticel·lulític amb productes drenants si teniu problemes de retenció de líquids. Aquests productes ajuden amb els problemes circulatoris i són especialmente efectius si hi ha edemes mal·leolars.

 

PIERNAS

Us recomanem especialmente el Venaliv de laboratoris Cinfa que conté mirtil, ruscus, abedul i taronja amarga que són especialment lipolítics o Erbaven d’ ESI que conté: ruscus, castanyer d’índies, centella, vid rosa i mirtil que tenen efectes drenants i venoprotectors.

 

  1. Tingueu cura de la vostra alimentació i de l’activititat física.

agua y ejercicio

Recordeu que heu de beure 1.5 litres diaris d’aigua, si us costa beure aigua sola hi podeu afegir el Diurerbe líquid que a mês de tenir bon sabor li afegeix propietats drenants. Porteu una alimentació equilibrada, feu exercici físic 3-4 cops per setmana ( si no podeu fer esport almenys camineu a bon ritme 1 horeta diària).

 

 

I si teniu dubtes sobre dieta, pèrdua de pés,… podeu concertar una cita amb la nostra nutricionista perque us faci un estudi personalitzat.