Grup Farmadandal

Descobreix L’Occitane en Provence

 

Estem a punt per començar el mes de novembre i ahir, com ja és costum, vam anar a una de les formacions que fa l’Occitane en Provence per conèixer millor els seus productes i les novetats.

Ens vam adreçar a la botiga que té l’Occitane al carrer Santaló de Barcelona on vam fer la formació.
Coneixeu la història de l’Occitane en Provence? Olivier Bursan va començar a treballar amb olis essencials destil·lant amb un vell alambic familiar un oli essencial de romaní que venia pels pobles del voltant de casa seva, aquest oli va tenir tant èxit que es va anar ampliant en altres i poc a poc, amb molt esforç i dedicació ha arribat a ser el que és ara la marca.
L’Occitane és una marca de cosmètica natural selectiva, principalment per la gran qualitat dels productes que fan servir per l’elaboració de les seves 3 línies: facial, corporal i perfum.
Perquè triar aquesta marca? A Salut Diària tenim un “corner” exclusiu de l’Occitane, on podreu gaudir d’un viatge sensorial a la Provença amb els consells d’una professional experta i coneixedora dels secrets de la marca. Cosmètica natural feta amb olis essencials, marca representativa de la nostra botiga, cosmètica corporal amb mantega de Karité de Burkina on el projecte col·labora amb les dones en la fundació l’Occitane i perfums elaborats amb els principis actius més exclusius com el Neroli d’Egipte o la Vainilla de Madagascar.
Vols un perfum exclusiu? Vine a conèixer la col·lecció de la Grasse (on s’han format els millors perfumistes del món).
I si encara no t’hem convençut, fes una visita a la nostra botiga on t’oferirem una experiència exclusiva, sensorial i totalment personalitzada per a tu, amb diagnòstic facial, recomanació de tractaments i si tens 2 minuts et farem una prova del producte.
I recorda que tindrem en breu: cofrets de regal per Nadal, petits regals originals per a l’amic invisible,… i tot a un preu excepcional.
L’Occitane en Provence una experiència sensorial que has de viure per poder-la explicar…

divine_gamme LOccitane-Collection-De-Grasse-Fragrance-Collection

1212400897