Grup Farmadandal

Operació Peus Perfectes

 

En pocs dies començarem a deixar a l’armari les botes, els botins i tot tipus de calçat d’hivern… I per lluir uns peus perfectes us fem una proposta que creiem que us encantarà.

Començarem per fer una exfoliació dels peus un parell de cops a la setmana, això permetrà retirar les cèl·lules mortes que hi ha a la pell, us recomanem especialment l’exfoliant de la línia de Farigola de Sència cosmètics, un exfoliant natural amb propietats antisèptiques. Després podem fer un bany de peus per tal de relaxar-los, recomanem també les sals de bany de farigola de Sència cosmètics ja que a més de relaxar tenen propietats antisèptiques especialment útils per als fongs i si a més hi afegim unes gotes d’oli essencial de lavanda tindrem més potència antisèptica i relaxant.

exfoliant sals farigola

 

Després del bany de peus afegirem una crema hidratant especial per peus, us recomanem per exemple la de l’Occitane en Provence que conté oli essencial de lavanda i karité al 15% ideal per a peus extremadament ressecs.

 

foot-cream

I si no nomes necessitem una exfoliació degut a que tenim una pell molt engrossida i dureses a talons i coixinet plantar podeu fer servir la llima del Dr Scholl en qualsevol de les seves dues versions: per ús en sec o en mullat.

dr-scholl-lima-electronica-velvet-smooth

Només us faltarà una bona pedicura, a la farmàcia podreu trobar la línia de Cosmenail que deixa respirar la ungla (no la torna groga ni la fa emmalaltir) i a més té tota la gama de colors de tendència.

 

MARQUE_1383579614

 

 

Us atreviu a lluir les vostres sandàlies? Seguiu els nostres consells i veureu uns resultats espectaculars!!!